GRATIS VERZENDING*

*bij bestellingen vanaf € 50

MEDIAWERELD DE BESTE DEALS!

Over Mediawereld


Weet u nog dat u als kind in de snoepwinkel stond en vol keuzestress en verlangen het aanbod bekeek? Dat is precies het gevoel dat we bij Mediawereld proberen na te streven; met ons ruime assortiment zorgen we ervoor dat we voor iedereen te gekke gadgets en must-have elektronica in huis hebben waar u warm van wordt. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe smartphone, gameconsole, of uw smarthome naar het volgende niveau wilt tillen met een slimme lichtsensoren, een robotstofzuiger of slimme speaker; u vindt het bij Mediawereld.be!

Mediawereld is dé media webshop voor België en Nederland, voor al uw elektronica en gadgets!

Bent u op zoek naar gadgets voor uzelf, of gaat u ze weggeven als cadeau? Wij weten zeker dat u, uw moeder, vader, liefde, een vriend, of welke ontvanger dan ook, zeer tevreden gaat zijn met een van onze producten. Dat komt omdat we artikelen voor alles en iedereen in huis hebben. Bovendien zijn we iedere dag hard aan het werk om ons assortiment verder uit te breiden, zodat u kunt blijven profiteren van een ruim aanbod aan geweldige elektronica deals.

Als u eenmaal een te gekke gadget heeft besteld, wilt u deze ongetwijfeld zo snel mogelijk in gebruik nemen. Daarom zorgen we er bij Mediawereld voor dat we uw nieuwe gadget de dag na uw bestelling al bij u thuis afleveren, wanneer u deze op werkdagen voor 17:00 uur bestelt. Verder vindt u in ons assortiment uitsluitend kwaliteitsproducten, zodat u hier lang plezier aan kunt beleven. Naast ons ruime aanbod aan kwaliteitsproducten, geniet u ook van een optimale service. Zo nemen we voor bestellingen vanaf € 50 de verzendkosten voor onze rekening, zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Voor bestellingen onder de € 50,- rekenen we slechts € 4,95 verzendkosten.

Op deze manier doen we er alles aan om u een optimale ervaring te bieden wanneer u bij Mediawereld.be uw nieuwe gadget gaat uitzoeken. Neem een kijkje in onze webshop, of neem vrijblijvend contact met ons op wanneer we u verder kunnen helpen.

- Team Mediawereld.be

back2